cursus!

Zomerworkshop : digitale masterclass poëzie (online)

Je zomerplannen dreigen door de actualiteit in het water te vallen, maar je wil toch graag zin geven aan die luwe periode? Je schrijft gedichten, maar je weet nu al dat je de feedback van je medecursisten en/of collega’s gaat missen? Je bent niet vies van wat nieuwe media? Dan is deze masterclass misschien wel iets voor jou!

Wat?

Een masterclass poëzie in een volledig digitale werkomgeving. In 4 (virtuele) contactmomenten wordt je poëzie intensief onder handen genomen in verschillende digitale werkvormen. Er zijn twee groepssessies, twee individuele coachingmomenten met de docent en een schriftelijk assessment waarin (afhankelijk van de groepsgrootte) mogelijk nog een andere literaire professional wordt betrokken. Er worden geen schrijfopdrachten in strikte zin gegeven, maar er wordt voornamelijk gefocust op het werkproces. Je kan dus met bestaand werk aan de slag, al zal er ook één keer gevraagd worden om iets nieuws te schrijven voor de cursus. Wel word je na elke sessie aan het werk gezet in het redigeren en feedbacken van elkaars werk.

Voor wie?

  • je schrijft al langer poëzie en hebt nood aan verdieping en verfijning van je werk
  • je hebt gedichten liggen die je wil herschrijven om tot betere versies te komen
  • je kan op een respectvolle manier feedback formuleren, zowel schriftelijk als mondeling
  • je kan vlot aan de slag in een digitale werkomgeving (google docs, skype of zoom, enquêtes, mail,…) of kan je daarin laten ondersteunen indien nodig
  • je kan voldoende tijd vrijmaken om de feedbackopdrachten te maken tegen de afgesproken deadlines
  • je beschikt over een computer en een vlotte internetverbinding
  • je wil en kan je voor de vier contactmomenten engageren

De cursus gaat door vanaf 5 deelnemers – inschrijven bij liesvangasse@gmail.com

data contactmomenten: 3 augustus, 24 augustus, 7 september, 28 september (19-22u.)

docent: Lies Van Gasse

prijs: 120 € pp

(je inschrijving is definitief na betaling, bij annulatie wordt het volledige bedrag teruggestort, annulatie door de deelnemers is slechts mogelijk tot 7 dagen voor de start van de cursus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *