Sgt. Paukeslags Poetry Band

Op gedichtendag 2017 ging in boekhandel De Reyghere in Brugge Sgt. Paukeslags Live Poetry Band in première. Dat is een verrassend literair programma met 5 dichters van uitgeverij Wereldbibliotheek met tot de verbeelding sprekende rubrieken als ‘De vliegende hollander’, ‘de trukendoos’ en ‘de boekendief’.

Geen gedichtendag zonder poëzie, geen poëzie zonder dichters. Met hun arends- ogen aanschouwen ze de wereld, met hun scherpe pennen laten ze de woorden erdoorheen vloeien. Daarom verzamelde Uitgeverij Wereldbibliotheek niet één, maar vier dichters voor een toernee langs boekhandels en culturele centra. Zo krijgt u verschillende perspectieven op de wereld rondom ons.

Peter Theunynck, Annemarie Estor, Hilde Keteleer, Kurt De Boodt en Lies Van Gasse hanteren verschillende stijlen, maar hebben een gemene deler. Ze dichten alle vier voor de gerenommeerde uitgeverij Wereldbibliotheek. Zo krijgt u dankzij de poëzie een gevarieerde blik op de wereld, maar ook een blik op de poëzie in al haar kleuren.

Peter Theunynck, Annemarie Estor, Kurt De Boodt, Lies Van Gasse en Hilde Keteleer spelen ook voor uw boekhandel, CC of vereniging ten dans. Interesse? Contacteer ons via liesvangasse@gmail.com.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik kan jullie deze voorstelling erg aanraden! Met veel humor en speelsheid, veel interactie en een gevarieerd en rijk programma gaan ze aan de slag. Het enthousiasme van de dichters straalde ogenblikkelijk af op het publiek. Denk aan een poëzietrein, de biechtstoel, de boekendief (leuke boekenrubriek, dubbele tip 😉 ) en meer! – Thomas Barbier van Boekhandel De Reyghere

Bedankt voor een zeer geslaagde avond. Hij was uniek, ik heb  nooit eerder zo’n poëzieavond meegemaakt.– Joos Kat, uitgever

Agenda

26/1, 20u., Boekhandel De Reyghere, Brugge

2/2, 20u., De Boekuil, Mortsel

9/3, 20u., De Zondvloed, Mechelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *