Stem ‘bij bosjes’

De Melopee Poëzieprijs. Sinds Wenteling (2013) voelde ik mij niet in aanmerking komen voor deze prijs. Ik schreef nauwelijks nog individuele gedichten, alles zat wel in één of ander project, mijn teksten waren altijd te lang of te kort en bovendien ben ik in de loop der jaren steeds luier geworden in het opsturen naar literaire tijdschriften. Ik broddel liever wat op mijn eentje. Groot was dan ook mijn verrassing dat ik toch blijkbaar iets geschreven en gepubliceerd heb gekregen dat bovendien ook genomineerd kon worden voor de Melopee poëzieprijs. Ik weet het, met namen als Roland Jooris, Johan De Boose, Maud Vanhauwaert, Charlotte Van den Broeck, Charles Ducal, Paul Demets, Jan M. Meier, Renaat Ramon en Marc Tritsmans is de concurrentie enorm, maar u kan ook op mij stemmen. Doe dat vooral!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *