Jan Klug, Lies Van Gasse en gasten op Noorderzon

Lies van Gasse en Jan Klug ontmoetten elkaar op podium, bij een gezamenlijk optreden op Vlieland in 2014. Een toekomstige samenwerking was snel een besloten zaak. Lies en Jan werken beide  in en tussen meerdere disciplines. Lies is dichteres en tekenares, wat in haar graphic poetry zoals in het boek Zand op een Zeebed  goed te zien valt. Jan Klug combineert ‘echte instrumenten’ zoals saxofoon en theremin met elektronica, en produceert ook visuals voor dans of theater. In deze voorstelling zal hij de live geproduceerde tekeningen van Lies in een zelf-geprogrammeerd systeem vangen. Jan en Lies zullen elke avond een andere gast (schrijver, kunstenaar, acteur) ontvangen, waarmee zij samen korte, volledig geïmproviseerde voorstellingen weven van poëzie, surrealisme, soundscapes en licht.
praktische info over de voorstelling: hier

Onze gasten:

25/8: Mathieu Van den Berk

26/8: Flor Declercq

27/8: Tsead Bruinja

28/8: Joost Oomen

29/8: Sato EndoSchermafbeelding 2015-08-23 om 14.59.05

special guest: Tjitse Hofman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *